Lid worden?

De contributie is vastgesteld op € 5,40 per jaar, dat is € 0,45 in de maand die tegelijkertijd met de maandelijkse huur zal worden verrekend, l’escaut woonservice zorgt ervoor dat de contributie bij ons terecht komt.

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden!

Waar kunt u als lid op rekenen

• U kunt er als lid  van uit gaan dat de Huurdersvereniging l’Escaut opkomt voor uw belangen richting verhuurder.
  • Dat zij zich sterk maakt voor de toekomst van de sociale huisvesting in Vlissingen  e.o en voor een sterke positie van de huurders.
  • Alle leden krijgen regelmatig informatie over belangrijke zaken .
  • Wij als huurdersorganisatie zijn lid van de Nederlandse Woonbond,waar wij advies en ondersteuning van kunnen krijgen.
  • Verder worden er twee jaarvergaderingen georganiseerd waar u als lid van Harte welkom bent.
  • Ten slotte doen wij een bindende voordracht voor twee ( huurders ) zetels in de raad van commissarissen van l’escaut