Inschrijven en spelregels

Ons actuele aanbod huurwoningen vindt u op www.zuidwestwonen.nl. Wilt u zich voor het eerst inschrijven als woningzoekende, dan kunt u dat ook op www.zuidwestwonen.nl doen.

Als u vragen heeft, dan kunt u terecht op de website van www.zuidwestwonen.nl. Hier vindt u een overzicht met de meest gestelde vragen. Ook kunt u chatten of een e-mail sturen naar info@zuidwestwonen.nl. Hebt u liever telefonisch contact? Zuidwestwonen is bereikbaar via: 0800-9999090.

Gepast toewijzen

De Rijksoverheid heeft de nieuwe normen voor Passend Toewijzen vastgesteld. Voor meer informatie raadpleeg onze website: https://www.zuidwestwonen.nl/woningaanbod/passend-toewijzen/
De inkomensverklaring van de Belastingdienst van 2015 is vanaf 1 januari 2018 niet meer geldig. Wij adviseren u zo spoedig mogelijk de inkomensverklaring van 2016 toe te voegen aan uw inschrijving. Zo voorkomt u dat de corporatie u alsnog een woning weigert.