Er mag beslist geen financiële drempel zijn om lid te worden van de Huurdersvereniging l’escaut.

De contributie is daarom vastgesteld op € 5,40 per jaar, dat is € 0,45 in de maand die tegelijkertijd met de maandelijkse huur zal worden verrekend,

l’escaut woonservice speelt dan onze boekhouder en zorgt ervoor dat de contributie bij ons terecht komt.

Verder ontvangen wij zoals wettelijk geregeld van l’escaut woonservice een financiële bijdrage,

Maar dat betekent niet dat we ons niet kritisch naar hun zullen opstellen

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden!

Waar kunt u als lid op rekenen

• U kunt er als lid  van uit gaan dat de Huurdersvereniging l’Escaut opkomt voor uw belangen richting verhuurder.
  • Dat zij zich sterk maakt voor de toekomst van de sociale huisvesting in Vlissingen  e.o en voor een sterke positie van de huurders.
  • Alle leden krijgen regelmatig informatie over belangrijke zaken .
  • Wij als huurdersorganisatie zijn lid van de Nederlandse Woonbond,waar wij advies en ondersteuning van kunnen krijgen.
  • Verder worden er twee jaarvergaderingen georganiseerd waar u als lid van Harte welkom bent.
  • Ten slotte doen wij een bindende voordracht voor twee ( huurders ) zetels in de raad van commissarissen van l’escaut